Extrovert verzus introvert: Ako ovplyvňuje typ osobnosti kariérny potenciál? - Dubeňová, Katarína
Otázka, či zamestnať introverta alebo extroverta. Introverti dokážu rovnako ako extroverti viesť dôležité projekty, motivovať iných, presadzovať vlastné záujmy a riešiť konflikty. Vhodné profesie pre introverta a extroverta.