Medzinárodná vedecká konferencia Hradecké ekonomické dni 2013 na tému Ekonomický rozvoj a management regiónov - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa uskutočnila v druhej polovici februára pri príležitosti 20. výročia založenia Fakulty informatiky a manažmentu Univerzity Hradec Králové.