Intelektuálny kapitál podniku a kompetentnosti ľudí v kontexte jeho riadenia - Kurilová, Tamara
Ľudský kapitál ako základná zložka intelektuálneho kapitálu. Dekompozícia IK. Porovnanie dekompozície IK podľa vybraných autorov. Vnútorné členenie a vzťahy medzi zložkami IK. Kompetentnosť ľudí v kontexte riadenia IK.