Obchodovanie na komoditnej burze a možný zisk z kontraktov - Badura, Peter, 1978-
Základy obchodovania na burze. Prehľad vybraných komodít a základných informácií o nich. Priebeh obchodovania kontraktu ropy a zlata zo dňa 22.3.2013.