Společenská odpovědnost (CSR) - Módní záležitost nebo změna? - Janků, Šárka
Nie vysvetlenie čo je CSR, ale o čom je. Nie ako CSR implementovať alebo prezentovať a byť spoločensky zodpovedný subjekt, ale prečo ním byť a ako sa správať v súlade s touto filozofiou.