Environmentálne dane verzus emisné obchodné schémy v podmienkach Európskej únie - Válek, Juraj, 1981-
Environmentálna reforma. Systém obchodovania s emisiami. Znižovanie emisií v rámci Európskej únie. Podiel emisií skleníkových plynov v r. 2010 v Slovenskej republike podľa hlavného zdroja. Zdaňovanie energie. Daň verzus emisné obchodné schémy. Porovnanie energetických daní a obchodných schém.