Akademická pôda verzus hospodárska prax - redefinícia stakeholdrov univerzít - Ferencová, Martina
Stakeholdri a redefinícia stakeholdrov univerzít. Požiadavky praxe na spôsobilosti absolventov univerzít. Potreba zintenzívnenia spolupráce univerzít a subjektov hospodárskej praxe.