Význam a opodstatnenosť existencie súkromných neziskových organizácií - Kuvíková, Helena
Pojem neziskový sektor a súkromné neziskové organizácie. Výhody poskytovania všeobecne prospešných služieb súkromnými neziskovými organizáciami. Veľkosť súkromného neziskového sektora. Možnosti financovania súkromných neziskových organizácií.