Možnosti využitia priestorovej autokorelácie v kontexte demogeografickej regionalizácie - Grác, Róbert
Teoreticko-metodologická báza priestorovej autokorelácie ako jednej z variantných metód štúdia prírodných a spoločenských javov s následnou aplikáciou na vybraný demografický jav.