Historický vývoj činské kultury v kontextu obchodních zvyklostí - Polák, Josef
Čína, ako aj ďalšie ázijské krajiny, sú špecifické svojou kultúrou, zvykmi, tradíciami, jazykom, a preto nám veľmi vzdialené. Základné kultúrne rozdiely v kontexte historického vývoja čínskej kultúry, ktoré ovplyvňujú súčasnú podobu spoločnosti.