Nový správca ústredného portálu verejnej správy od 1.8.2013 – novela zákona o informačných systémoch verejnej správy - Neupauerová, Zuzana
Podľa súčasnej právnej úpravy je správcom ústredného portálu Ministerstvo financií Slovenskej republiky. Z dôvodu zmeny gestorstva projektov naviazaných na ústredný portál verejnej správy financovaných z eurofondov sa navrhuje, aby správcom ústredného portálu bol Úrad vlády Slovenskej republiky. Navrhuje sa, aby Úrad vlády SR ako správca zabezpečoval správu, prevádzku a rozvoj Govnetu a ústredného portálu verejnej správy.