European Scientific Journal
Časopis pre výskumníkov, ktorí majú záujem zverejniť svoje vedecké úspechy. Zahŕňa rôzne akademické disciplíny, ako sú ekonomika, právo, spoločenské, humanitné vedy a vzdelávanie.