Reálna hodnota podnikových kombinácií - Harumová, Anna, 1955-
Vznik podnikových kombinácií. Oceňovanie podnikových kombinácií v reálnych hodnotách. Oceňovacie techniky určenia reálnej hodnoty. Reálna hodnota podľa slovenských právnych predpisov.