Transferové oceňovanie v nadnárodnej skupine - Harumová, Anna, 1955-
Právna úprava transferového oceňovania. Princípy transferového oceňovania v nadnárodnej skupine. Dodržiavanie princípov transferového oceňovania. Model analýzy porovnateľnosti.