Nové výzvy pre vzdelávanie - Antalová, Mária, 1952-
Sociálna kvalita. Riadenie ľudských zdrojov smerom k sociálnej kvalite. Učiaca sa organizácia - fenomén učiacej sa spoločnosti. Indikátory kvality pracovného života v učiacej sa organizácii. Význam profesijných kompetencií v procese zmeny na učiacu sa organizáciu. Model implementácie učiacej sa organizácie.