Zodpovednosť za hospodárenie s verejnými prostriedkami - Konvalinková, Iveta
Nastavenie riadiacich procesov v organizácii v súlade s platnými osobitnými zákonmi a všeobecne záväznými právnymi normami. Vnútorný kontrolný systém organizácie.