Starostovia! Nakupujte spolu - ušetríte čas a peniaze - Krištofičová, Dagmar
Rozhovor s Tatianou Behrovou, ktorá má s verejným obstarávaním dlhoročné skúsenosti a bola súčasťou tímu, ktorý pripravoval najnovšiu novelu zákona o verejnom obstarávaní.