Nejasnosti európskej mýtnej služby - Wedochovič, Luboš
Poplatky za prepravu v rámci Európy. Európsky mýtny roaming, zjednodušenie výberu poplatkov naprieč Európou po spoplatnení komunikácií na základe jednej zmluvy.