Reformné princípy pre udržateľné penzijné systémy - Ochotnický, Pavol
Hlavné teoretické východiská prechodu od PAYG (pay as you go) k viac pilierovému systému. Reformné princípy a ich algebraické vyjadrenie. Výnosovosť kombinovaného systému oproti PAYG. Udržateľnosť kombinovaného systému verzus PAYG. Fiškálna udržateľnosť redukovaného PAYG piliera. Krytie nákladov na transformáciu kombinovaného systému. Dizajn penzijného systému SR a jeho zmeny.