Analýza dosavadních přístupů k systematizaci příčin a průběhu světové finanční a ekonomické krize - Bolotov, Ilya
Hlavné prístupy k systematizácii príčin a priebehu svetovej krízy. Najvýznamnejšie lokálne problémy v rámci svetovej krízy. Syntéza a porovnanie prístupov.