Programy kontinuálneho vzdelávania - Töröková, Anikó, 1963-
Charakteristika kontinuálneho vzdelávania. Druhy kontinuálneho vzdelávania: aktualizačné, inovačné, špecializačné, funkčné, kvalifikačné vzdelávanie a vzdelávanie na doplnenie kvalifikačných prepodkladov. Organizácia vzdelávania.