Družstevníctvo pomôže rozvoju obcí a miest v čase krízy - Cigánek, Martin
História, korene a princípy družstevníctva. Zhodnotenie významu družstevníctva ako príkladu, ktorý by mohol v čase krízy ukázať cestu obciam a mestám a súčasne podporiť ich rozvoj.