Zákon č. 36/2005 Z.z. o rodine s komentárom - Kotová, Jana
Zákon č. 36/2005 Z.z. o rodine v znení uznesenia Ústavného súdu SR č. 297/2005 Z.z., nálezu Ústavného súdu SR č. 615/2006 Z.z., zákona č. 201/2008 Z.z. a zákona č. 217/2010 Z.z.