Zdaňovanie nezávislých umelcov a autorov - Brnová, Miroslava
Autorské práva z pohľadu právneho systému. Práva príbuzné autorským právam. Zdanenie príjmov z autorských práv. Posudzovanie zdanenia autorov a umelcov podľa Modelovej zmluvy OECD.