Validácia vzdelávania - kľúčový prvok rozvoja ekonomík štátov EÚ - Petnuchová, Jana
Úloha vzdelávania. Učenie sa skúsenosťami - akčné učenie. Filozofia celoživotného vzdelávania. Druhy vzdelávacích aktivít. Validácia celoživotného vzdelávania v štátoch EÚ. Situácia na Slovensku.