Inteligentný dopravný systém - Hudec, Marián
Vybudovanie Národného systému dopravných informácií (NSDI), ktorého súčasťou má byť aj Národné dopravné informačné centrum. Pomôže zlepšiť a znížiť negatívny dopad na životné prostredie. Rozhodnutie vlády z roku 2009.