Sondy do vývoje konjunkturní situace v Evropě a ve světě - Sereghyová, Jana
Analýza a prognózy vývoja konjunkturálnej situácie v Európe a vo svete. Vývoj makroekonomických ukazovateľov v eurozóne. Nové tendencie presadzujúce sa vo svetovej ekonomike.