Vývoj vnějších ekonomických vztahů České republiky a vliv ekonomické diplomacie - Krčál, Adam
Makroekonomická stránka vývoja vonkajších ekonomických vzťahov Českej republiky v čase krízy. Vývoj bilaterálnych a multilaterálnych ekonomických vzťahov Českej republiky. Zahraničná rozvojová spolupráca.