Zaměstnatelnost skupin ohrožených nezaměstnaností na současných trzích práce - Horáková, Markéta
Koncept zamestnateľnosti, jeho dimenzie a väzby na situáciu a skupiny osôb, ktoré sú znevýhodnené na trhu práce. Empirické štúdie a dáta, vypovedajúce o situácií v Českej republike i na Slovensku.