Představy o starobním důchodu a jeho časování - vliv legislativy, práce a rodiny - Vidovićová, Lucie
Výsledky empirického výskumu uskutočneného v roku 2006. Na výskume sa zúčastnila populácia vo veku 55-65 rokov v Českej republike. Hodnotenie odchodu do dôchodku. Dopad odchodu do dôchodku na každodennosť. Ideálna predstava o dôchodku. Časovanie odchodu do dôchodku. Faktory ovplyvňujúce časovanie odchodu do dôchodku. Závery z výskumu.