Komparace rozvinutých a transformujících se ekonomik z pohledu kreativní ekonomie s využitím nového kreativního indexu - Kloudová, Jitka
Prínos kreativity v rámci hospodáraskeho rastu. Komparatívna analýza medzi hospodárskym ťahúnom Nemeckom a transformujúcou sa ekonomikou Slovenska s využitím nového kreatívneho indexu, s predpokladom existencie catch-up efektu (efektu dobiehania).