Násilie a agresia voči sestrám pri výkone povolania - Lepiešová, Martina
Nebezpečenstvo násilia na pracoviskách a povolania, ktorých sa najčastejšie dotýka. Násilie je opakovane sa vyskytujúcim fenoménom, ktorý ovplyvňuje zdravie, spokojnosť s prácou a následne aj kvalitu ošetrovateľskej starostlivosti, poskytovanú príjemcom.