Cesty zvýšenia účinnosti antidiskriminačného zákona - Gálik, Rudolf
Porušovanie a skryté obchádzanie antidiskriminačného zákona. Subjekty, ktoré môžu svojou cieľavedomou činnosťou výrazne pomôcť zvýšiť mieru dodržiavania zákona a ich činnosti, ktoré vedú k vedomému dodržiavaniu antidiskriminačného zákona.