Evropská volba mezi trvalými transfery a rozpadem eura - Machala, Karel
Stabilita bánk a riešenie bankovej bilancie. Záchrana bánk daňovými poplatníkmi. Rekapitalizácia bánk. Akú devalváciu či revalváciu by jednotlivé krajiny potrebovali, pokiaľ by mali eliminovať nerovnovážne dopady eura na svoju ekonomiku v prípade, že nebudú dostávať/posielať trvalé transfery iným/od iných krajín.