Nový občanský zákoník neznamená jen změnu smluv - Kincl, Jan
Nový občiansky zákonník (NOZ), ktorý v ČR nadobudne platnosť na budúci rok. Zmeny v oblasti zmluvných podmienok, ktoré musia byť v súlade s novým rámcom súkromného práva. Nové predpisy a zákony o obchodných korporáciach. Dopady zmien NOZ na banky.