Kultúra vs. ekonomika: Nevyriešená dilema - Tajtáková, Mária
Kultúra z hľadiska prvých ekonomických teórií. Ekonomika kultúry v 20. storočí. Baumolova nemoc – prvá ekonomická analýza kultúry. Kultúra ako motor regionálnej ekonomiky. Kultúra v znalostnej ekonomike.