Spoločenská zodpovednosť podnikov a vedenie ľudí - Remišová, Anna
Kľúčové názory vo vývoji myslenia o spoločenskej zodpovednosti podnikov. Nová úloha lídra v kontexte spoločenskej zodpovednosti podnikov (SZP). Organizačné procesy, ktoré môžu byť ovplyvnené rozhodnutím o uplatnení princípov SZP. Akých lídrov potrebuje organizácia, ktorá uplatňuje princípy spoločenskej zodpovednosti. Podstata jednotlivých rol lídra v modeli zodpovedného vedenia ľudí.