Trendy vo vývoji cien, v produkcii a v spotrebe potravín vo vybraných krajinách a v Slovenskej republike - Kadlečíková, Mária
Vývoj cien potravín v Slovenskej republike a v ďalších vybraných krajinách. Vývojové trendy vo výrobe potravín, ich spotreby a v zahraničnom obchode s agropotravinárskymi komoditami.