Praktické aspekty hypotekárnych úverov a vybrané parametre vplyvu na výšku splátky a úroku - Horvátová, Eva, 1958-
Hypotekárne úvery si našli uplatnenie v podmienkach slovenského bankového trhu. Predstavujú významný zdroj financovania nehnuteľností určených na bývanie, ako aj významný zdroj výnosov bánk pri podstupovaní akceptovateľnej miery rizika vzhľadom na kvalitné zabezpečenie hypotekárnych úverov. Vývoj bankových úverov podľa splatností v SR. Vývoj úrokových sadzieb z úverov. Prehľad vývoja splátok v závislosti od parametrov hypotekárneho úveru. Vplyv prerušenia splácania hypotekárneho úveru na jeho náklady.