Odbornému školstvu (konečne) svitá na lepšie časy - Marianyi, Peter
Transformácia odborného vzdelávania a snaha o zachovanie študijných a učebných programov. Nedostatok odborníkov a úloha škôl pripraviť na povolanie odborne vyškolených absolventov podľa požiadaviek firiem. Ciele transformácie odborného školstva.