Štandardné výsledky ISPÚ 2009 vo vybraných členských krajinách EÚ–23 - Šípová, Elena
Údaje uvedené v tabuľke sú štandardné premenné, tak ako ich publikuje FADN EU (Farm Accountancy Data Network European Union/Informačná sieť poľnohospodárskeho účtovníctva Európskej únie - ISPÚ EÚ) za členské krajiny EÚ-23, účtovný rok 2009 (v čase spracovania dát neboli k dispozícií dáta zo štyroch krajín EÚ). Údaje sú prepočítané v Euro na priemerný podnik, resp. hektár, kus.