Diversity management versus ageism - Kuna, Zsuzsanna
Podobne ako je tomu v Európe, i v Maďarsku sa dôchodkový vek neustále zvyšuje a zamestnanci pracujú dlhšie. V dôsledku toho sa táto veková skupina stáva početnejšou a oveľa zraniteľnejšou na trhu práce. Článok analyzuje výšku dôchodkov, priemernú ročnú mzdu, verejné výdavky na dôchodky, podiel pracovnej sily vo veku od 55-64 (v percentách) na celkovej zamestnanosti a dôchodkový vek v krajinách V-4.