Záchrana eurozóny - ale za akú cenu...? - Kráľ, Miloš
Presná identifikácia príčin vzniku krízy, jej hybné sily, kvantifikácia a správne odstránenie. Účinné a neúčinné postupy politikov a štatistiky EÚ. Hospodársky pokles a stagnácia viacerých členských krajín EÚ.