Slovenské strojárstvo žije - Hübel, Jozef
Súčasný stav slovenského strojárstva jeho strategické ciele a úlohy. Obchod, export, financovanie, riziká spojené s podnikaním na domácom aj zahraničnom trhu. Konkurencieschopnosť a inovácie.