Nové technológie nás vracajú k prírode - Hudec, Marián
Rozhovor s Hanou Zelenkovou, prezidentkou Slovenskej spoločnosti estetickej dermatológie a kozmetiky. Priemyselné technológie, ktoré umožňujú stále nové kombinácie receptúr v kozmetickom priemysle.