Obchodný anjel – marketing a etika ako forma zvýšenia využívania tejto inovatívnej formy financovania malých a stredných podnikov - Badida, Peter
Financovanie malých a stredných podnikov formou rizikového a rozvojového kapitálu – venture capital and private equity. Pojem obchodní anjeli. Aktivita obchodných anjelov vo Veľkej Británii, Fracúzsku a Nemecku. Synergia podnikov, vlády, mimovládnych organizácií, univerzít a médií. Dodržiavanie princípov etiky v dohode o spolupráci medzi obchodným anjelom a pôvodným vlastníkom MSP. Marketing ako forma zvýšenia využívania kapitálu obchodného anjela ako inovatívnej formy financovania MSP vo väčšom meradle.