Orgány etickej samoregulácie a ich úloha v procese marketingovej komunikácie - Kollárová, Daniela
Etická samoregulácia pri uplatňovaní marketingovej komunikácie a dôvody jej prijatia. Etická samoregulácia v oblasti marketingovej komunikácie ako proces, ktorý chráni spotrebiteľa pred klamlivou, zavádzajúcou alebo urážlivou marketingovou komunikáciou. Etický kódex a typy etických kódexov. Orgány etickej samoregulácie marketingovej komunikácie na Slovensku: Asociácia direct marketingu, Združenie priameho predaja, Asociácia public relations Slovenskej republiky, Rada pre reklamu. Úloha orgánov etickej samoregulácie v procese marketingovej komunikácie.