Špecifikácia priemyselných odvetví s najvyšším rastovým potenciálom - Chajdiak, Jozef
Analýza jedného z prístupov odhadu najvyššieho rastového potenciálu vybraných odvetví na základe údajov ŠÚ SR a vlastných výpočtov.