Tradiční pošty čelí poklesu poptávky
Poštové spoločnosti po celom svete riešia postupný prepad hlavnej činnosti - doručovanie listových zásielok. Nárast balíkových zásielok. Čína je výnimkou. Situácia v Českej republike. Nový projekt v Českej republike - Čarovná almara. Liberalizácia v Poľsku. Investície a stratégia obnovy.