Management of gender integrated organization - Šukalová, Viera
Problematika rodovej rovnosti a rodovej politiky je jednou z prioritných oblastí mnohých organizácií a inštitúcií. Označením organizácie za genderovo integrovanú vyplýva, že podniková kultúra a vnútropodnikové procesy sú založené na uznaní a podpore rovnosti žien a mužov.